Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Csapatunk arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban juttassa el Önhöz a megrendelt termékeket!

Kizárólag magyarországi címekre tudunk kiszállítást vállalni.

1. GLS FUTÁRSZOLGÁLAT

A megrendelt csomag kiszállítása a megadott címre vagy csomagpontra.

A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül történik (amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet). A beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a futárszolgálatnak. Újabb értesítést a csomag összeállításakor, majd a kézbesítés napjának reggelén küldünk. A kiszállítást az GLS reggel 8 és 17 óra között végzi.

A csomagok pontos kiszállítását a webáruházunk nem tudja befolyásolni, a csomagokat a GLS futárai az adott napon összegyűlt címlista legoptimálisabb teljesítése mentén végzik. A GLS ügyfélszolgálatának telefonszámán (0629-88-66-40) lehet időpont módosítást kérni. A szállítási értesítők tartalmazzák a csomagszámot, mely segítségével követheti a csomag útját, illetve időpont módosítást kérhet.

Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adjon meg, melyet rendszeresen figyel így biztosan értesülhet a csomag várható érkezéséről is.

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1445 forint (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, plusz díj ebben az esetben bruttó 395 forint).

Fizetési mód: 

A futárnak fizethet utánvéttel készpénzben a csomag átadásakor. Az utánvét kezelési költsége plusz 395,-Ft-os kezelési költséggel jár.

A futárnál kártyás fizetésre is lehetőség van.

 A GLS Hungary a legnagyobb körültekintéssel kezeli az adatokat, amelyről adatvédelmi tájékoztatójukban is olvashatunk. 

 https://gls-group.eu/EU/en/dataprotection/glshungary

 

2. GLS CSOMAGPONT, CSOMAGAUTOMATA

A szolgáltatás megrendelésével a Feladó telephelyén felvett csomagokat a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítja ki a GLS, ahol a vásárlók 24 órán belül átvehetik a megrendelt árut. A címzettnek SMS-ben küld a GLS tájékoztatást, ha az árut kiszállította a kiválasztott GLS CsomagPontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A GLS a kiszállítást követő harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld, amennyiben az áru még a GLS CsomagPonton van.

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1355 forint (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, ezeknél plusz 395,-Ft kezelési költséget számolunk fel).

GLS Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles. 

Fizetési mód: Előre fizetés bankkártyával vagy átutalással a megrendelés feladásakor, vagy utánvéttel a helyszínen.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak.

A csomagpontokról és a csomagautomaták pontos helyéről a vásárláskor a szállítási mód beállításánál a GLS csomagpont kiválasztásakor megjelenő térképen tájékozódhat. 

3. FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül történik (amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet), a beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a Foxpostnak.

Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adjon meg, melyet rendszeresen figyel így biztosan értesülhet a csomag várható érkezéséről is.

A csomag feladásától számított 24 órán belül a csomag átvehető a kiválasztott csomagautomatában.

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1380 forint.

A maximális csomag méret és súly: 62 x 60 x 36 cm és 25 kg.

Fizetési mód: Előre fizetés bankkártyával vagy átutalással a megrendelés feladásakor, vagy bankkártyával a helyszínen.

4. SAJÁT SZÁLLÍTÓVAL 

 

Különleges esetben viszonteladóink részére a szállítást saját szállítónkkal végeztetjük el. Ennek szervezését minden esetben munkatársunk egyezteti, illetve a szállítás pontos időpántjáról egyeztetünk.

5. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Előzetes egyeztetés esetén, hétköznap 9-14 óra között van lehetőség zuglói irodánkban személyes átvételre. Ebben az esetben előre utalással vagy a helyszínen készpénzes fizetéssel van lehetőség a számlát kiegyenlíteni. Klasszikus értelemben vett boltot nem üzemeltetünk, ezért van szükség az egyeztetésre.

Átutalásos fizetés

Amennyiben átutalással fizetne, rendelése feldolgozásakor először egy Díjbekérőt küldünk, melyen az átutaláshoz szükséges információk szerepelnek. Kérjük a megjegyzés rovatba a számlaszám feltüntetését. Az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Így előre utalás esetén a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt 1-2 nappal megnő.

Amennyiben valamilyen oknál fogva eláll utólag, a már kifizetett megrendeléstől, rendszerünkön keresztül kezdeményezjük az összeg visszautalását. Ilyenkor általában azonnal visszaérkezik a korábban kifizetett összeg a számládra.

Kollégáink folyamatosan figyelemmel kísérik az online fizetési tranzakciókat, s amennyiben valamilyen hibát tapasztalnak, igyekeznek azt minél hamarabb orvosolni.

Abban az esetben, ha nem tudjuk teljes egészében teljesíteni az előre kifizetett rendelést, a nem szállított árukra átutalt összeget azonnal visszautaljuk a számládra.

Keresés